Bagage

Het is niet mogelijk om al je visspullen in een viskoffer te stoppen of het van de auto naar de oever te brengen zonder enig materiaal om het te beschermen. Visbagage kan je uitrusting beschermen tijdens het vervoer of de opslag, en maakt het je ook gemakkelijker om het naar de oever te dragen.

Welke bagage heb ik nodig voor het vissen?

Angling Direct heeft de beste opties voor het opbergen van hengels verzameld zoals; hengel foedraal, vistassen, aastassen, koeltassen, molentassen, nettassen, boot of waadpak tassen, rig etuis en accessoire koffers. Al deze bagage opties hebben vele kenmerken die ze anders maken dan de gebruikelijke rugzakken of campingstijl bagage, zoals waterdichte bodems, sterke materialen, zakken en afmetingen.

Je kunt meer lezen over niet alleen het type van de bagage, maar de beste bagage functies om uit te kijken voor in onze hengelsport Bagage Koopgids op de AD-blog.

Top hengelsport bagage merken in de hengelsport disciplines zijn onder andere Preston, Trakker, Nash, RidgeMonkey, Daiwa, Korda, Fox en nog veel meer. Veel van deze merken bieden vissers sterke, gecamoufleerde tassen of kleuren die passen bij hun discipline. Dit maakt het zo veel gemakkelijker om in het roofvisseizoen je snoekuitrusting uit je materiaal arsenaal te halen! Het Advanta assortiment biedt ook een aantal bagage-opties voor de karpervisserij die niet al te veel kosten!

Producten 1-12 van 983

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 983

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top