Rigs

Karpervissen is een populair tijdverdrijf en er zijn veel verschillende manieren om op karper te vissen. Of je nu in een vijver of een rivier vist, er is altijd wel een karper rig die voor jou werkt. Als je net begint met vissen, kan het moeilijk zijn om bij te blijven met alle nieuwe informatie over beginner rigs. Er zijn veel verschillende opties en vistermen die op het eerste gezicht verwarrend kunnen lijken - maar maak je geen zorgen! Deze pagina behandelt kant-en-klare karper rigs, dus alles wat je hoeft te doen is kiezen welke je wilt toevoegen aan het einde van je vislijn!

Wat krijg ik bij een Karper Rig?

De meeste van deze kant-en-klare karper rigs zullen de basiscomponenten bevatten een vishaak, onderlijn, wartel, loodsysteem, lood, leader, boilie of tijgernoot is een eigen keuze. Deze selectie van kant-en-klare karper rigs kan meer componenten hebben om het geschikt te maken voor het beoogde gebruik.

Je vindt verschillende rigs die direct uit de verpakking gebruikt kunnen worden zoals bijvoorbeeld; Hinged Rigs, Blow Back Rigs, Standaard Rigs, Chod Rigs, Ronnie Rigs en nog veel meer van grote merken zoals Korda, Fox, ESP en Nash. Als je wilt leren om je eigen karper rigs te binden, kun je kijken op onze speciale Karper Rigs blog post: Hoe maak ik Karper Onderlijnen - 10 Gemakkelijk te Volgen Voorbeelden.

Producten 1-12 van 75

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 75

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top