Karper


Karpervissen is een van de meest populaire manieren van vissen in Europa. Met veel schitterende grote meren, rivieren, kanalen en vele kleinere plassen is er een enorm aanbod aan populaire vislocaties waar je de mooiste schub- en spiegelkarpers kunt vangen. Angling Direct heeft een ontzettend uitgebreid assortiment karper materialen voor karpervissers van elk niveau.

Welke uitrusting heb ik nodig voor het karpervissen?

Als beginnende karpervisser heb je minimaal een karperhengel, vrijloop molens, vislijn, rigs een onthaakmat en wat aas nodig om te kunnen starten. Mocht je liever met de pen of een feeder hengel op (kleine) karper willen vissen kan dit ook. We hebben namelijk een gigantisch assortiment aan producten.

Bekijk voor meer informatie over karperaas onze karperaas gids op de AD-blog.

Wie van plan is om langer aan de oever te blijven, heeft een bivvy’s, een stoelen en een bedchair voor een comfortabeler verblijf. Degenen met een groter budget zullen ook kijken naar beetmelders voor het karpervissen. transportkarren, opbergtassen, kleding, zonnebrillen en zelfs kookgerei wordt ook door veel karpervissers gebruikt.

Angling Direct heeft producten van alle grote merken in de karpervisserij. Merken als Korda, Fox en Trakker maar ook Shimano en Nash; we bieden ook een aantal exclusieve aanbiedingen op de topkwaliteit producten en tackleboxen om het allemaal veilig op te bergen. We hebben ook een unieke eigen karper – waar we opzetten trots op zijn – onder de naam Advanta! Het maakt niet uit welk merk je kiest om te gebruiken bij het vissen op karper, je zult in staat zijn om het perfecte product voor jou te vinden in ons uitgebreide assortiment.

To top