Hengel ondersteuning

Als je niet de hele tijd tijdens je vissessie stil wilt staan met het vasthouden van je hengel, bieden wij een verscheidenheid van voor geconstrueerde hengel steunen met inbegrip van banksticks en buzz bars, zodat je kunt aanpassen voor jouw unieke eisen van roofvissen. De juiste hengelsteun systeem kan helpen bij het succes in je roofvissen en wij, hier bij Angling Direct zijn er trots op een uitgebreide selectie van hengelsteunen op de markt aan te bieden. Er zijn vele opties van enkele banksticks, buzz bars en statieven om bij jouw vissen te passen van vele merken, zoals Cygnet, JAG en Chub.

 • Banksticks
 • Banksticks zijn ideaal om dicht bij de oever te vissen of om je hengels over de oever te verspreiden, terwijl je met een rod pod setup beperkt bent tot één bepaald gebied. Met enkele stick banksticks kun je de exacte hoek bereiken waarin jij je hengel wilt hebben, hoewel een parallelle opstelling een beetje lastig kan zijn.

  In tegenstelling tot rod pods, duw of schroef je de bankstick direct in het oevergebied, waardoor er geen ruimte is voor beweging bij harde wind of na een agressieve aanbeet. Het nadeel is dat wanneer je een houten of betonnen platform hebt om vanaf te vissen het onmogelijk is om je bankstick erdoor te duwen, dus controleer de locatie voordat je je banksticks inpakt.

  Banksticks komen in een verscheidenheid van lengtes en kan zo kort als 15 centimeter of zo hoog als 86 centimeter. De hoogte die je kiest zal afhangen van hoever van de bodem je je hengels en molens wilt hebben en de compatibiliteit met jouw gekozen hengel steunen. Veel banksticks hebben verstelbare verlengstukken, zodat je de hoogte van je hengels kunt afstemmen op de situatie aan de oever.

 • Buzz bars
 • Buzz bars verminderen het gewicht van je hengelsteun aanzienlijk. In plaats van zes banksticks naar het water te dragen, heb je met buzz bars maar twee banksticks en twee buzz bars nodig, dus zelfs een roestvrijstalen banksticks en buzz bars zijn lichter.

  Met buzz bars kun je snel en gemakkelijk vissen met een doelpaalopstelling. Door je buzz bars in je bankstick te schroeven, kan je van een 6 sticks opstelling een 2 sticks opstelling maken, terwijl je nog steeds met drie hengels vist dankzij de drie schroefdraden voor het inschroeven van je hengelsteunen. Je moet investeren in twee buzz bars, één voor de voorkant en één voor de achterkant van je opstelling en de maat hangt af van hoe ver je je hengels uit elkaar wilt hebben.

 • Snag Ears
 • Snag Ears worden gebruikt in combinatie met beetmelders voor snoek en zijn vergelijkbaar met hengelsteunen om te voorkomen dat je hengel uit je steunsysteem springt wanneer je een agressieve aanbeet krijgt.

 • Hengelsteunen
 • Je hebt altijd een hengelsteun nodig, in de vorm van cups, handgrepen of steunen om je hengel een veilige plaats te geven. Je hebt twee steunen nodig voor elke opstelling, één voor en één achter om steun te geven aan het midden-top gedeelte en eind van je hengel. De steunen zijn meestal van plastic, zodat je de hengel beter kunt vastpakken en de kans op beschadiging kleiner wordt.

  Als je op zoek bent naar hulpmiddelen om je hengels van wereldklasse op de perfecte diepte op te hangen, dan hoef je niet verder te kijken dan onze collectie hengelsteunen.

  Producten 1-12 van 58

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-12 van 58

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina
  Tonen als Foto-tabel Lijst
  To top