Paraplu's

Hoewel we onze hengelsportsessies graag warm en bewolkt zouden zien, is het vaak te nat waardoor je het grootste deel van je tijd in je waterdichte outfit doorbrengt. Je kunt je waterdichte kleding dragen, maar voor echte bescherming van jou en je materiaal heb je iets stevigers nodig. Je hebt geen bivvy of tent aan de oever nodig voor een korte sessie vissen, dus een visparaplu is een solide keuze.

Of het nu regent of zonnig is, de vis zit altijd in het water en dat zou je ook moeten doen als je je eenmaal met de juiste paraplu heeft uitgerust. Wij hebben een reeks visparaplu's waaruit je kunt kiezen. Je vindt Preston paraplu’s en Daiwa paraplu's in ons indrukwekkende assortiment, omdat beide merken een uitstekende reputatie voor kwaliteit hebben. Je vindt er ook namen als Fox, Aqua en Gardner.

Je hoeft maar een paar uur op de oever te zitten met de zon in je nek om je te laten snakken naar een beetje schaduw! Een hele dag in de zon kan ongelooflijk schadelijk zijn voor je gezondheid, dus het opzetten van je paraplu kan in dit soort scenario's een echte redder in nood zijn. Het UV-licht kan ook schadelijk zijn voor je materiaal, zoals het verkleuren van je kunstaas! Je visparaplu zorgt er ook voor dat je materiaal aan de oever zo goed mogelijk beschermd is tegen UV-licht. Zo verklein je het risico op visverlies als gevolg van door de zon beschadigde uitrusting, zoals verzwakte lijn of ondoeltreffend aas.

Of je nu op een traditionele visstoel vist of op een kruk, je zult je paraplu met precisie willen kunnen plaatsen zodat hij in de perfecte lijn zit zodat de regen hem raakt in plaats van jou. Daarom worden veel van de paraplu’s in onze collectie geleverd met verstelbare stokken waarmee je niet alleen de hoogte van de paraplu perfect kunt instellen, maar ook de helling van de brolly kunt aanpassen. Dit zorgt ervoor dat de paraplu perfect past, zodat je een maximale dekking krijgt en er minder ruimte verloren gaat aan de paraplu.

Houd rekening met de centrale paal, want die bepaalt hoeveel hoofdruimte je hebt aan de oever. Als je een lange visser bent, dan zal een paal die bijna gelijk is aan de binnenkant van je paraplu de hoeveelheid interne ruimte maximaliseren waarvan je kunt genieten in de paraplu.

We hebben een collectie lichtgewicht fiberglas paraplu's die je uitrusting niet verzwaren, maar die er ook voor zorgen dat je paraplu stevig en robuust is, zodat hij seizoen na seizoen meegaat op de oever. Veel van onze paraplu's zijn ook voorzien van stokken met spijkers die in de grond kunnen worden geduwd, zodat je paraplu op de perfecte plek aan de waterkant wordt verankerd.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top