Waders & Laarzen

Op het gebied van viskleding behoren waadpakken en laarzen tot de belangrijkste producten in de garderobe van een sportvisser. Wij hebben een selectie gemaakt van laarzen van 's werelds grootste fabrikanten. De productlijnen dekken elke denkbare behoefte, elk budget en elke visdiscipline. Ons assortiment schoenen varieert van klassieke sportschoenen tot slijtvaste wandelschoenen. Alle visschoenen zijn ontworpen met de sport in gedachten en zijn daarom geschikt voor gladde oevers of ruw terrein. De meeste laarzen zijn volledig waterdicht (gelieve de respectieve productspecificaties te controleren alvorens tot aankoop over te gaan).

Wij maken onderscheid tussen drie hoofdtypen lieslaarzen, heup en borst. Elk type is speciaal ontworpen voor verschillende waterdieptes.

 • Laarzen
 • : Zijn de kleinste variant van alle soorten waadpakken. Zoals de naam al zegt, sluiten ze het lichaam af tot de lies en zijn ze het best geschikt voor water tot kniehoogte.
 • Lieslaarzen
 • : Taille waadpakken lijken het meest op traditionele broeken en hebben riemlussen waarmee ze kunnen worden opgetrokken zoals jeans. Taille waadpakken zijn ideaal voor water tot halverwege de dij.
 • Waadpakken
 • : Deze waadpakken bieden de beste bescherming en houden je tot aan je middel droog. Ze zijn ideaal wanneer je te maken krijgt met snelstromend water of onverwachte golven.

  Onze waadpakken zijn ontworpen om goed te presteren in het water. Van lieslaars tot borstwaadpak, wij houden je droog, hoe verdiep je ook het water in wilt. Waadpakken zijn een van de nuttigste aanvullingen op de garderobe van een sportvisser en kunnen het verschil maken voor je succes aan de oever. Of het nu gaat om een taille waadpak, lieslaarzen of een borstwaadpak, je kunt kiezen voor iets waterdichts om je droog te houden aan de oever.

  Neopreen wordt het meest gebruikt in de watersportindustrie voor waterdichte wetsuits. Je kunt er zeker van zijn dat neopreen waadpakken je urenlang warm en drooghouden als je in het water aan het vliegvissen bent. Ademend vermogen is net zo belangrijk als waterdichtheid. Ademende waadpakken zijn ontworpen om je zowel van binnen als van buiten droog te houden - perfect voor sportvissers die op elk moment klaar willen zijn om de sprong te wagen.

  Wij zijn er trots op schoenen te kunnen aanbieden van Sundridge, de experts op het gebied van nat weer, Skee Tex voor koud weer en Vass, de experts op het gebied van hoogwaardig textiel, en vele anderen - die in de loop der jaren allemaal ons respect en vertrouwen hebben verdiend. Als een product in de collectie van Angling Direct is opgenomen, kun je er zeker van zijn dat het op alle denkbare manieren aan de eisen voldoet.

  Omdat het weer door de seizoenen en regio's heen onvoorspelbaar is, is het raadzaam om altijd een reserve waadpak of zelfs warme laarzen in je garderobe te hebben. Onze selectie rubberlaarzen is speciaal ontworpen voor fanatieke vissers die langere tijd in een natte omgeving doorbrengen. Daarom hebben veel laarzen versterkte zolen voor extra bescherming met name als je niet kunt zien waar je op stapt. Deze zolen zijn vaak voorzien van noppen of anderszins geribbeld om nog meer grip te bieden op gladde oppervlakken.

  Producten 1-12 van 56

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-12 van 56

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina
  Tonen als Foto-tabel Lijst
  To top