Lijnen

Vislijn is een essentieel onderdeel in alle disciplines en is een van de meest vertrouwde stukken visgerei die een hengelaar kan hebben. Vaker wel dan niet, wanneer een vis ontsnapt bij het binnenhalen, is dat het resultaat van een slechte lijn en niet per se van de vaardigheden van de visser. Het is daarom van cruciaal belang dat je gebruikmaakt van de beste zeevislijnen.

Er zijn grofweg drie soorten lijnen op de markt: gevlochten, monofilament en fluorocarbon. Waar gevlochten lijn hoofdzakelijk wordt gebruikt door vissers die vanaf de kant vissen, zijn de andere twee prima geschikt voor op zee. De trekkracht en kleur zijn ook belangrijk om in overweging te nemen, afhankelijk van de soorten waarop je vist, de omstandigheden op zee en je vistechniek.

Net als al het zeevismateriaal moet ook zeevislijn bestand zijn tegen zoutwater en het moet in staat zijn lang onderwater te blijven zonder weg te teren. Om deze reden staan fabrikanten van zeevislijn voor een unieke uitdaging om hun producten weerstand te kunnen laten bieden aan de corrosie van het zeewater.

Je vindt in onze collectie daarom merken die topkwaliteit lijnen produceren, zoals Berkley en Daiwa. Zo kun je ervan op aan dat welke lijn je ook kiest, ze altijd de beste prestaties kunnen leveren. Andere merken die we in onze collectie hebben, zijn Gardner en Shimano.

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top