Beetmelders

Niets is erger dan te beseffen dat je net de vangst van je leven hebt gemist omdat je niet genoeg aandacht aan je hengel besteedde. Een beetmelder is veel meer dan een elektronisch accessoire - het is je vertrouwde partner aan de oever! Als je klaar bent om naar bed te gaan voor de nacht, houdt je beetmelder een de wacht voor je, klaar om je wakker te maken als een vis zich vergaapt aan jouw rig. Een grote vangst is een reden waarom we allemaal naar het water, en u kunt er zeker van zijn dat wanneer het gaat om de Angling Direct gamma van vissen alarmen, wordt teleurgesteld is gewoon geen optie.

Hoe werken de beetmelders?

Een beetmelder wordt gebruikt om de beweging en trilling van je vislijn op verschillende manieren te detecteren, afhankelijk van het model. Beetmelders kunnen de beweging van de lijn detecteren via een magnetisch rolwiel of via een piëzo vibratiesensor.

 • Lees meer in onze speciale gids.
 • Wat heb ik nodig in een beetmelder?

  Controleer of je beetmelder is uitgerust met licht indicatoren, geluids- of toonregeling, volumeregeling, gevoeligheidsregeling, snag ears, en meldingen over de levensduur van de batterij. Het is ook verstandig om een beetmelder te kopen met een hoge waterdichtheid of om te investeren in een waterdichte behuizing.

  De juiste beetmelder heeft de potentie om je vangstcijfers exponentieel te verhogen. De beetmelders van Delkim worden algemeen beschouwd als de beste optie als je wilt investeren in je hengelsport. Andere merken om naar uit te kijken zijn Gardner, Nash, Steve Neville, en Sundridge - het merk dat nu de beroemde Optonic serie beetmelders produceert. Deze bieden allemaal een scala aan prijzen.

  Producten 1-12 van 154

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-12 van 154

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina
  Tonen als Foto-tabel Lijst
  To top