Bagage

Gekozen met vorm en functie in het achterhoofd, hebben wij, hier bij Angling Direct, persoonlijk onze gespecialiseerde hengelsport bagage assortiment samengesteld en hebben onze zegel van goedkeuring gegeven aan elk laatste item, over de hele linie. Het hebben van een enorme tas waarin alles inpast is misschien wel een vissers droom, maar in werkelijkheid is het totaal onpraktisch - zowel naar de oeverkant te brengen en het gebruik als je eenmaal daar bent. Wij geloven dat de juiste bagage een cruciale rol kan spelen in het succes van elke visser en de potentie heeft om je tijd aan de oever te transformeren. Arriveer in stijl met comfortabele en handige koffers om jouw visserij op de juiste manier te beginnen, elke keer weer met namen zoals Avid Carp, Shimano en Korum bagage.

Hengel foedralen

Foedralen zijn normaal gesproken vrij zwaar gewatteerd en ze zijn een geweldige opberg oplossing voor de visser die veel spullen heeft. Een foedraal zal normaal gesproken ook een aantal handgrepen en riemen hebben - inclusief twee kleinere handgrepen om gemakkelijk in de auto te kunnen manoeuvreren en een langere schouderriem. Bij Angling Direct kun je een hengelfoedraal vinden in een aantal verschillende maten en meestal zal de foedraal aangeven welke hengellengte hij kan bevatten. Kijk eens naar de gespecialiseerde Drennan bagage, perfect voor veel barbeel- en specimen hengels.

Hengel sleeves

Sleeves zijn in principe een aangepaste versie van een foedraal. Normaal gesproken met minder vulling, een hengel sleeve heeft de neiging om niet meer dan een volledig opgetuigde hengel te houden. Ze zijn ideaal voor de gespecialiseerde visser die graag licht bepakt naar de oever reist, maar die er toch zeker van wil zijn dat zijn hengels volledig beschermd zijn.

Rugzakken

Rugzakken zijn vooral handig omdat je er een grote hoeveelheid materiaal mee kunt vervoeren terwijl je je handen vrij hebt. Ze zijn ideaal voor overnachtingssessies in je bivvy, wanneer je een pak kleren, een verzameling kookgerei en andere spullen mee wilt nemen naar de oever. Een visser die lange sessies doet, kan een rugzak gebruiken in combinatie met een transportkar om het aantal verplaatsingen tussen kofferbak en oever te beperken.

Vistassen

Net als rugzakken worden vistassen vooral gebruikt voor het vervoer van kleding, tuig opbergsystemen, koeltassen, visgereitassen en andere kleinere bagage. In tegenstelling tot rugzakken kunnen vistassen zowel over de schouder als in de hand worden gedragen. Dit maakt ze het meest populair onder lange sessie vissers die een enorme hoeveelheid visspullen meenemen.

Aastassen en koeltassen

Voor het bewaren van speciaal aas voor barbeel heb je een goede visvoederzak nodig die niet alleen je broodje koel houdt voor de lange sessie die voor de boeg staat! Je zult zien dat we een reeks aastassen en koeltassen hebben die gemaakt zijn om je visaas vers te houden.

Tuig etuis en accessoire koffers

Tuig etuis en accessoire koffers behoren tot de belangrijkste bagage voor de visser die graag georganiseerd aan de oever staat. Je rigs, dobbers, loodjes en andere essentiële accessoires zijn vaak de kleinste items in je visgerei en ze kunnen gemakkelijk verloren gaan of beschadigd raken als je ze allemaal in de bodem van je grote rugzak of vistas gooit. Het assortiment Korda compac tassen biedt accessoire tassen die je rigonderdelen allemaal op orde houden.

Molentassen

Molens kunnen tot de duurste spullen behoren waar je in investeert, dus het is verstandig om ze in een gevoerde beschermhoes te bewaren als ze niet in gebruik zijn. Zo ben je er zeker van dat ze in topconditie verkeren telkens als je naar de oever gaat.

Netzakken

Naar de waterkant gaan met een droog net is geen probleem, maar na een lange en succesvolle sessie met je net dat veel actie heeft gezien, zul je schreeuwen om een plek om het op te bergen, zodat het niet je kofferbak doorweekt met stinkend rivier- of vijverwater.

Producten 1-12 van 292

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 292

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top