Netten

Een visnet is van essentieel belang voor elke wedstrijd- en sportvisser, omdat het de enige manier is om je vangst veilig aan land te brengen en veilig in het water te houden tijdens een wedstrijd. Een visnet van uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat je de vissen op de oever op de juiste manier kunt verzorgen, zodat je je vangst nooit beschadigt tijdens het delicate proces om ze uit het water te halen.

Welk type visnet heb ik nodig voor witvis- en en wedstrijdvissen?

Omdat witvis meestal aan de kleinere kant van het spectrum is, heb je kleinere schepnetten nodig. In plaats van twee armen in een driehoeksformatie te gebruiken, hebben de meeste schepnetten voor de witvis soorten de vorm van een lepel, met één rondgebogen arm die aan beide uiteinden aan het spreidblok is bevestigd en mazen met twee stromen voor het vissen op rivieren. De mazen in de witvis schepnetten hebben meestal wijdere gaten, waardoor het water beter door het net kan stromen, maar ze kunnen ook veel fijner zijn, afhankelijk van de beoogde vangst.

Je koopt deze netkoppen los van hun stelen, zodat je een witvis net kunt maken dat voldoet aan je voorkeuren, d.w.z. je vaste stoklengte. Wij verkopen ook schepnetten voor de witvis- en wedstrijdvissen, die meestal vierkant van vorm en ongelooflijk diep zijn, om een groot aantal vissen te kunnen houden. Als je zoekt naar een nieuwe visnet aan te schaffen, of het nu een schepnet, leefnet of keepnet is, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees meer over soorten visnetten, kenmerken en meer in onze speciale koopgids voor visnetten, op de AD Blog.

Er zijn fabrikanten die zich specialiseren in zowel schepnetten als witvis schepnetten, om de beste kwaliteit van netten voor jouw visbehoeften te garanderen. Geweldige merken zijn Matrix, Daiwa, Preston, Guru en Drennan. We hebben ook onze eigen Advanta netten in de witvis- en wedstrijdnetten sectie!

Producten 1-12 van 131

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 131

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top