Stretchers

Karpervissen doe je meestal al snel voor een paar uur tot soms wel een week. Voor karpervissers is het een flink onderdeel van hun hobby: een nachtje doorbrengen aan de waterkant. Wanneer je niet actief aan het vissen bent, dan wil je waarschijnlijk lekker slapen terwijl je wacht op een aanbeet. Een goede nachtrust is erg belangrijk en je wilt een lekker bedje om in te liggen. Het belang van een goede stretcher wordt dan ook al snel duidelijk wanneer je er vaker ’s nachts op uit gaat! Terwijl op de oever je bivvy verblijft weg van huis is, die je bescherming biedt tegen de elementen, zal een eersteklas stretcher dat gevoel alleen maar versterken.

Waar moet ik op letten bij een stretcher voor het karpervissen?

Stretchers zijn er in allerlei verschillende modellen. Zo zijn er instapmodellen die je al vanaf een klein bedrag kunt aanschaffen en dat is voldoende als je maar een paar nachtjes per jaar vist. Vis je echter veel nachten en wil je jezelf rugpijn besparen? Dan raden wij aan te kiezen voor een luxer model. Let bij de aanschaf van je stretcher vooral op het aantal poten, de afmetingen, het matras, opties als een hoofdkussen en het gewicht. Wanneer je wat groter of zwaarder bent, of gewoon het hoogste comfort wil dan zul je bij de duurdere stretcher uit komen. Ga je af en toe een nachtje vissen of slaap je heel gemakkelijk, dan is een goedkopere stretcher ook snel voldoende. Hou er in de aanschaf natuurlijk rekening mee dat de stretcher wel in de tent of brolly moet kunnen passen waar je mee op pad gaat. Ben je opzoek naar een stretcher, maar ook naar een slaapzak? Veel Merken zetten tegenwoordig slaap systemen op de markt. Dit zijn geweldige stretchers die komen met een bijpassende slaapzak die je vast kan ritsen aan elkaar. Deze combinatie is niet alleen ontzettend comfortabel, maar ook nog eens makkelijk in gebruik. Je vouwt na je vissessie je slaapsysteem met stretcher en slaapzak in een keer op. Ook sta je tijdens een aanbeet makkelijker op wanneer je de slaapzak aan je stretcher vast ritst.

Om te begrijpen hoe elke functie een voordeel is tijdens het vissen, lees onze Stretcher Koopgids.

Deze karpervissen stretcher sectie wordt uitsluitend bevolkt door de wereldwijde vooraanstaande merknamen zoals; Nash, Fox, Trakker, JRC en zo vele andere namen van vergelijkbare hengelsport stamboom en bekwaamheid. Samen met het verzekeren van maximaal comfort voor langere vistrips, zijn de beste stretchers op de markt ook ontwikkeld en getest met gezonde ondersteuning en houdingscontrole in ogenschouw, om zo die veelbetekenende pijntjes te elimineren die ooit gebruikelijk waren bij lange sessies van karpervissen.

Producten 1-12 van 96

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 96

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top