Bivvies & Schuilplaatsen

Bivvies, brolly’s en vistenten bieden bescherming tegen de weersomstandigheden voor jou en je uitrusting. Ze variëren sterk in grootte, vorm en prijs. De keuze aan tenten voor het vissen varieert van het klassieke brolly systemen tot de nieuwste ontwerpen van tenten voor lange sessies. Bivvies zijn groter en zijn vaak het resultaat van jarenlange ontwikkeling van de merken. Ze bieden bescherming tegen regen, wind of zon en kunnen je ook helpen op te gaan in de omgeving, aangezien ze verkrijgbaar zijn in een verscheidenheid van natuurlijke kleuren, zoals groen, maar ook in populaire camouflagekleuren. Wat je ook kiest, ze moeten gemakkelijk op te zetten en af te breken zijn.

Waar op te letten voor een vis bivvy

Alle vistenten hebben een aantal kenmerken gemeen die sportvissers moeten overwegen. Brolly’s en kleinere tenten zijn het best voor een kort verblijf, grotere tenten zijn beter voor een langer verblijf. Let op kenmerken als het materiaal van de bivvy, waterdichtheid en ademend vermogen, ventilatie, de structuur of het frame van de bivvy, de afmetingen en de stijl van de vlakke rug! Onze blog over de Advanta 1-Man Bivvy schetst een aantal zaken waar je op moet letten.

Wat de prijzen betreft, moet je rekenen op meer dan € 500 voor een bivvy van goede kwaliteit. Daarvoor krijg je veel visplezier terug en beleef je een leuke tijd aan de waterkant. Goedkopere paraplu’s en tentjes zijn al verkrijgbaar voor minder dan € 100.

Goede bivvy en schuilplaats merken om naar uit te kijken zijn Trakker, Aqua, Nash, Fox, Daiwa en ons eigen Advanta merk!

Producten 1-12 van 257

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 257

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top