Hengel & Molen Combi

Bij Angling Direct begrijpen we als geen ander dat het vinden van de perfecte hengel en molen combinatie voor je zeevisavonturen niet alleen wat overweldigend kan zijn als je net begint, maar ook tijdrovend. Om te beginnen moet je op zoek naar de perfecte zeevishengel, waarna je ook nog op zoek moet naar een geschikte molen, die ook nog eens past bij je hengel…

Het maakt niet uit welke methode je beoogt te gebruiken, het vinden van de juiste balans tussen hengel en molen is lastig, helemaal als je net komt kijken bij het zeevissen. Om die reden hebben wij een aantal hengel en molen combinaties in het assortiment, waarvan we weten dat ze goed bij elkaar passen, waardoor je zelf niet meer op zoek hoeft naar de juiste combi.

Onze combinaties zijn met zorg samengesteld, zodat je het allerbeste uit je materiaal kunt halen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de set kiezen die het beste past bij jouw methode, van spinvissen tot strandvissen. Daarnaast zijn alle producten in dit assortiment speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen corrosie door zout water.

We hebben hengel en molensets van enkele van de beste merken op de markt. Jarvis Walker en Abu Garcia zijn twee van de prestigieuze merken die onze strenge selectie hebben doorstaan. Kortom, of je nu een beginner bent of een expert, met onze hengels en molens ben je verzekerd van een fantastische dag op zee!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top