Hengels

Elke zeevisser heeft zo zijn of haar eigen methoden en stijlen waarin ze vissen. Sommigen zijn gek op strandvissen in de branding; anderen geven de voorkeur aan bootvissen op open water. Voor iedere tactiek en stijl heb je een bepaald type hengel nodig.

We doen ons best om te zorgen dat we hengels voor alle visstijlen in ons uitgebreide assortiment hebben, te beginnen met een grote selectie strandhengels. Daarnaast hebben we boothengels, spinhengels en big gamehengels voor de echte diehards. Voor veel zeevissers zijn uitschuifbare hengels en reishengels ook een goede koop, aangezien ze de perfecte balans bieden tussen gemak en draagbaarheid. Niet alleen zijn ze makkelijk mee te nemen; ze zijn vaak ook heel betaalbaar.

Zoals je van ons gewend bent, heeft Angling Direct alleen de beste en grootste namen in zijn assortiment. Je vindt bij ons hengels van onder andere Daiwa, Century en Shakespeare.

Dat is nog niet alles, we hebben hengels die passen bij ieders budget, van de beginnende visser die op zoek is naar een betaalbare instaphengel, tot de professional die op zoek is naar een hengel van uitzonderlijke kwaliteit. Speciaal voor beginners hebben we ook kant-en-klare hengel en molen combinaties, zodat je meteen aan de slag kunt met de perfecte uitrusting.

Producten 1-12 van 39

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 39

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top