Aas & Additieven

Zelfs met de meest geavanceerde roofvisuitrusting, kun je niet verwachten dat je jouw vis vangt zonder de juiste aas set-up. Gelukkig heeft Angling Direct het grootste en meest uitgebreide assortiment van hoge kwaliteit roofvis aas en additieven voor jou samengesteld. Hier een klein overzicht voor jou waar je uit kunt kiezen.

 • Boilies
 • Wanneer je op meerval of snoek je interesseert, dan zullen boilies overgoten met een schaaldier of heilbot geur je interesseren. De smaken variëren van pittige vismeelmixen tot lever- en vleessmaken waar meerval dol op is. Boilies zijn geweldig aan de haak of in stukjes gesneden onder je kunstaas om de roofvis te lokken.

 • Pop-Ups
 • Pop-ups zijn boilies met meer drijfvermogen, meestal is de voorkeur drijfmiddel kurk. In tegenstelling tot de normale boilies, worden deze uitsluitend gebruikt als haakaas en zijn het meest populair in onkruid scenario's, waar sommige snoeken zich graag verbergen. Pop-ups zijn ideaal voor dood aas set up voor snoek en als snowman set up om de fantasie van de roofvis echt te prikkelen.

 • Pellets
 • Pellets zijn populair in de meeste visdisciplines. Ze zijn kleiner dan boilies en voor het vissen op grotere soorten zoals meerval of snoek wil je een diameter van minstens 28mm. Ze zijn ook zachter dan boilies en breken ook veel sneller af. Pellets zijn geliefd om hun ongelooflijke veelzijdigheid. Ze kunnen in het water worden gekatapulteerd, zacht worden gemaakt en in een feeder worden geperst, of aan je haak worden gebonden.

 • Partikels
 • Suikermaïs, hennepzaad, tijgernoten en ander aas staan bekend als partikels en worden meestal gebruikt voor het vissen op karper, maar kunnen ook van pas komen bij het voorvoeren op roofvissen. Door wat partikels onder je baars aas te plaatsen, trek je deze kleinere roofvissen zeker aan. Hoewel sommige van deze partikels als haakaas kunnen worden gebruikt, zijn ze meestal bodemvoer aas. Het voeren van de bodem houdt de vis langer op de stek.

 • Kunstaas
 • Kunstaas is zeer populair in de roofvissen, van snoekbaars dood aas tot het dodelijke meerval aas. Kunstaas is veel langer bestand tegen de scherpe tanden van een snoek en eenmaal overgoten met lokstoffen om het de geur en smaak te geven, is het resultaat verpletterend. Ze zijn zo gemaakt dat ze eruitzien en ruiken als echt aas en ze zijn meestal gemaakt van zacht en duurzaam plastic. De meeste kunstaassoorten zijn imitaties van populaire deeltjes - zoals tijgernoten of suikermaïs, maar je vindt er ook kleine rubberen aasvisjes en kevertjes die meestal worden gebruikt bij het roofvissen.

 • Vloeistoffen
 • Het dodelijkste aas dat een roofvisser kan meebrengen naar de oever of de visboot zijn vloeibare lokstoffen. Deze komen in de vorm van oliën of spuitvloeistoffen die, eenmaal toegevoegd aan je favoriete kunstaas of nep aas, je volop kunnen vangen. Door je boilies in deze vloeistoffen te weken kun je ook de oliën en aroma's versterken die in het water terechtkomen. Wij hebben Pike Pro oliën op voorraad die zelfs in het koudste deel van het snoekseizoen in vloeibare vorm kunnen blijven, samen met de Quantum sprays die perfect zijn voor het vissen op roofvis in de stad.

  11 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  11 producten

  Van hoog naar laag sorteren
  per pagina
  Tonen als Foto-tabel Lijst
  To top