Veilig winkelen en betalen

Uw bescherming van persoonlijke gegevens

Deze website neemt alle voorzorgsmaatregelen om de informatie van onze gebruikers te beschermen. Wanneer u gevoelige informatie via de website verzendt, wordt uw informatie zowel online als offline beschermd.

Wanneer u gevoelige informatie invoert (zoals een creditcardnummer), wordt die informatie gecodeerd en beveiligd met Secure Sockets Layer (SSL) -technologie. Op een beveiligde pagina, zoals onze bestel- en registratieformulieren, wordt het hangslotsymbool aan de onderkant van webbrowsers zoals Mozilla Firefox en Microsoft Internet Explorer vergrendeld om aan te geven dat SSL in gebruik is.

Beveiligde verbindingen (vaak SSL of Secure Sockets Layer-technologie genoemd) zijn de industriestandaard in webbeveiliging. SSL wordt voornamelijk gebruikt voor het verzenden van gevoelige informatie via internet. Wanneer u een beveiligde verbinding hebt tussen uw browser en een website, kan niemand anders eenvoudig toegang krijgen tot de gegevens die u via de verbinding verzendt.

Hoewel we SSL-codering gebruiken om gevoelige informatie online te beschermen, doen we er ook alles aan om de gebruikersinformatie offline te beschermen. Alle informatie van onze gebruikers, niet alleen de gevoelige informatie hierboven vermeld, is beperkt in onze kantoren. Alleen werknemers die de informatie nodig hebben om een ​​specifieke taak uit te voeren, krijgen toegang tot persoonlijk identificeerbare informatie.

Ten slotte worden de servers waarop we persoonlijk identificeerbare informatie opslaan, bewaard in een beveiligde omgeving.

We gebruiken momenteel hi-rate 256-bits SSL-codering van de informatie die wordt overgedragen tussen de browsers van een klant en onze websiteserver. Deze codering garandeert dat geen enkel deel van uw persoonlijke informatie kan worden onderschept en gebruikt door een derde partij. Onze codering is gecertificeerd en geverifieerd door Verisign - toonaangevende wereldwijde certificeringsinstantie van SSL-certificaten. Het Google-bedrijf gebruikt bijvoorbeeld SSL-certificaten voor zijn zakelijke webservices zoals Google Analytics, Google AdWords, Google Webmaster en anderen.

Beveiligde betalingen

Wanneer u met Angling Direct winkelt, kunt u er zeker van zijn dat uw factuur- en betaalkaartinformatie is beveiligd.

Om online betalingen uit te voeren, gebruiken we drie van 's werelds toonaangevende betalingsdiensten:

  • IDEAL, Met Ideal kunt u direct van uw bankrekening betalen. U wordt omgeleid naar uw accountpagina om in te loggen en uw betaling te bevestigen
  • PayPal Express Checkout-service van de wereldleider op het gebied van online betalingen. Deze betaalmethode is mogelijk geschikt voor klanten die hun Paypal-account gebruiken om online betalingen te doen. Betalingen doen via Paypal Express Checkout, u wordt overgezet naar uw Paypal-account, dus het is niet nodig uw betalingsinformatie aan ons te verstrekken om uw bestelling te voltooien.

Opmerking: wij bewaren uw betalingsinformatie niet op onze servers, maar brengen deze alleen veilig over naar de hierboven vermelde geverifieerde betalingsautoriteiten. Dit zorgt ervoor dat uw betalingsinformatie niet kan worden gestolen of gebruikt door iemand aan onze zijde.

Als u vragen hebt over de beveiliging op onze website, neem dan contact met ons op:

info@anglingdirect.co.uk of per telefoon: +441603 400870

The Angling Direct Team

To top