Zee

Zee Bestsellers


Zeevissen in Nederland kan naar hartenlust. Er zijn talloze stranden, dammen, strekdammen, pieren en havens waar je kunt zeevissen. Het is niet alleen leuk, maar kan ook spannend zijn. Zonder twijfel is het één van de mooiste takken in de hengelsport. Een kwart van alle Nederlandse sportvissers vist wel eens in zee, of beoefent zelfs uitsluitend het vissen in zout water. De zeelucht, de ruimte en de rijkdom aan vissoorten maken de zeevisserij tot iets bijzonders. De vissoorten die je bij het zeevissen kunt vangen zijn wijting, gul, paling, zeebaars, bot, schol, tong, makreel, haring, geep, en kabeljauw. Een prettige bijkomstigheid is, dat de meeste zeevis soorten bovendien uitstekend smaken.

In de Benelux hebben we schitterende stranden om vanaf te vissen. Strandvisserij is een hele mooie manier om platvissen te vangen. Bijvoorbeeld in Scheveningen, IJmuiden, Zeeland de Waddeneilanden, Noord-Nederland en West België zijn schitterende locaties om een fantastische dag of week te beleven. Op bijna al deze locaties kun je ook een schitterende gezinsvakantie maken op een van de vele camping of bungalowparken. En wat is er mooier dan een dagje erop uit te gaan met de boot en deze manier van visserij te beleven. Samen met een groep vrienden of met zoon en dochter heerlijk een dag het ruime water op om een kabeljauw of scholletjes te vangen en lekker eten aan boord!

Wat heb je nodig om te gaan zeevissen?

Wanneer je net begint met zeevissen of als je dit alleen maar doet, je hebt een uitrusting nodig om te vissen. Of het nu om strandvissen of vanuit een boot is, je hebt de basisartikelen nodig. Zelfs een zeevisser kan bij Angling Direct ruim kiezen uit strandhengels, vislijn, molens, viskoffers en zelfs schuilplaatsen om uit de wind te zitten en natuurlijk warme kleding. Elke visser vermaakt zich wel aan zee, of hij nou professioneel met twee strandhengels op de hengel steun vist of achter makreel aan zit. Angling Direct beschikt over een zeer ruim assortiment aan zeevisproducten. Een uitgebreide lijst van zeevismerken vind je bij ons. Denk aan Penn, Sunset, Shimano, Gamakatsu en Sunset om maar een paar benoemen.

To top