Zitkistaccessoires

Met een zitkist heb je tijdens het vissen zowel een opslagplek voor je materiaal en als een zitplek voor jezelf. Niets is echter vervelender dan wanneer je je midden in een vissessie realiseert dat je materiaal niet binnen handbereik ligt. Met een zitkist heb je alles bij de hand en met ons ruime assortiment aan accessoires pas je je zitkist zo aan dat je nooit meer misgrijpt!

In onze collectie zitkistaccessoires hebben we alles van zijlades tot hengelsteunen en brollyhouders en van uitschuifbare poten tot rugleuningen en kussens om je zitkist zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kun je langer genieten van het uitoefenen van je favoriete hobby.

Welke zitkistaccessoires heb ik nodig? Een overzicht van alle accessoires

Topmerken die zitkisten en accessoires voor het zeevissen aanbieden, zijn Breakaway, Daiwa, Shakespeare, Grandeslam en Angling Directs eigen merk: Advanta. Met Advanta krijg je uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs.

Of je nu op zoek bent naar vervangingsonderdelen voor je zitkist of naar onderdelen om je zitkist aan te passen aan jouw wensen, wij hebben alles voor je in huis!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top