Weegschalen

Geen enkele discipline is zo trots op het gewicht van de vangst als het vissen. Of het nu gaat om een monster karper of een barbeel, de perfecte, eerlijke weging is wat telt voor specimen vissers. Met het breedste assortiment weegschalen tegen de meest betaalbare prijzen in - Angling Direct maakt het gemakkelijk om de visspullen die je nodig hebt te krijgen.

Van de eenvoudigste instapweegschalen tot de meest elitaire digitale en toonaangevende weegschalen op de markt, wij beloven dat we alle basissen en budgetten over de hele linie dekken. We hebben de markt uitgebreid gescand om een ongeëvenaarde reeks van visweegschalen samen te stellen van elk groot merk met een reputatie voor echte uitmuntendheid, met inbegrip van merken zoals Fox, Korum, Wychwood, en nog veel meer - die allemaal een reputatie hebben voor ongelooflijke nauwkeurigheid en duurzaamheid dat is een cut boven het gemiddelde, in alle opzichten. Dus, als je wilt er zeker van zijn op je volgende specialistische vissen sessie dat de karper die je behendig hebt binnengehaald is het gewicht dat het lijkt, zorg ervoor dat je een kwaliteit weegschaal set met je op de oever.

Elke set weegschalen in ons assortiment is doorgelicht op kwaliteit en prestaties, samen met een robuuste duurzaamheid voor gebruik in vaak ruwe omgevingen. Wij begrijpen hoe zwaar visgerei het dag in dag uit te verduren krijgt. Daarom verbinden wij alleen onze naam aan producten die een lange levensduur hebben. En omdat we weten dat je soms een stapel visgerei in de tas gooit zonder te beseffen wat erin zit, hebben we een reeks weegschaalzakjes op voorraad om je weegschalen ook tussen de sessies in topconditie te houden.

Van digitale weegschalen die omrekenen tussen kilo's en ponden, tot traditionele naaldweegschalen, we hebben alles wat je nodig hebt. Onze collectie weegschalen gaat veel verder dan de numerieke displays die het eigenlijke wegen doen, en bevat ook visweegschalen statieven en weegstaven. Om je weegset compleet te maken kun je onze volledige collectie weegbanden vinden in onze selectie visverzorgingsproducten.

Angling Direct bestaat alleen maar om één reden - om vissers de beste visuitrusting ter wereld te bieden tegen de laagste prijzen en met gegarandeerd de beste service. Onze toewijding aan kwaliteit hengelsport is totaal en we zijn voortdurend bezig de markt af te speuren naar de beste uitrusting tegen de laagst mogelijke prijzen.

Of dit nu je eerste ervaring met vissen is of dat je je passie al tientallen jaren beoefent, Angling Direct heeft het materiaal om je hengelsport naar het volgende niveau en verder te brengen. We horen graag van je als je vragen hebt, of gewoon voor een vrijblijvend gesprek over wat we te bieden hebben. De informatie over onze klantendienst vind je op de speciale webpagina, en je kunt je vraag zelfs opzoeken voor het geval iemand hem al eerder heeft gesteld.

Producten 1-12 van 34

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 34

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top