Transportwagens & Trolleys

Als het op sportvissen en wedstrijdvissen aankomt, helpt het dan om gemakkelijk en comfortabel bij de stek van je keuze te komen, zodat je een fantastische sessie kunt beleven? Het sjouwen van de nodige uitrusting voor zelfs een wedstrijd of een korte sessie kan vaak onhandig, problematisch en vermoeiend blijken. Dit is waar transportkarren en trolleys van pas komen.

Wat moet ik zoeken in een Wedstrijd Transportkar?

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte transportkar of trolley voor jouw behoeften, zijn er een paar dingen die je in gedachten zou moeten houden. Ten eerste is er de grootte van de kar, zorg ervoor dat hij klein genoeg is om in de auto te passen, maar groot genoeg om je visspullen zoals een zitkist, hengel foedralen, afsteekrollers en nog veel meer in te plaatsen. Controleer de wielen van de transportkar of trolley voor het terrein waar je vist, de handgrepen van de transportkar, of hij gemotoriseerd is en welke transportkar bagage of hoezen erbij verkrijgbaar zijn; inbegrepen of apart verkocht.

Lees meer in onze speciale gids voor transportkarren en -trolleys op de Angling Direct blog.

In elke vis transportkar en trolley, die wij hebben, verwacht je kwaliteit. Sportvissers kunnen dit vinden in de bekroonde Preston transportkar serie, en andere toonaangevende merken zoals MAP, Diawa en Matrix. Van de nieuwste lekvrije wielen tot de beste trolleysystemen op de markt.

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top