Bagage

Niet al je Karper visspullen kunnen in een viskoffer worden gepropt. Om al deze spullen comfortabel en veilig te vervoeren, heb je een geschikte vistas nodig. Zeker wanneer je graag actief vist en dus veel in beweging bent, is het belangrijk dat de tas niet alleen ruim en praktisch in gebruik is, maar ook comfortabel genoeg is om langdurig gedragen te worden. Er zijn verschillende soorten karper tassen verkrijgbaar, in de meeste gevallen worden ze onderscheiden door het formaat.

Welke bagage heb ik nodig voor het karpervissen?

Angling Direct heeft de beste opbergmogelijkheden voor je materiaal samengesteld zoals; foedralen, tassen, aastassen, koeltassen, rugzakken, molenhoezen, opbergtassen voor laarzen of waadpakken, accessoire tassen. Al deze bagage opties hebben vele kenmerken die ze anders maken dan de gebruikelijke rugzakken of campingbagage, zoals waterdichte bodems, sterke materialen, zakken en afmetingen.

Je kunt meer lezen over niet alleen het type van de bagage, maar de beste bagage functies om uit te kijken voor in onze hengelsport Bagage Koopgids op de AD-blog.

Top Karper luggage merken die vissers sterke, gecamoufleerde tassen bieden zijn; Nash,Trakker, Korda, RidgeMonkey, Fox, Aqua en nog veel meer. Het Advanta assortiment biedt ook een aantal bagage opties voor de karpervisserij die niet al te veel kosten!

Producten 1-12 van 585

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 585

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top