Vaste Hengel & Whips

Vissen met een vaste stok of whip is de basis van een sportvisser, en vele sportvissers geven er de voorkeur aan boven een hengel en molen. Bij het gebruik van een vaste stok kan er weinig misgaan en is er minder kans dat de lijn in de knoop raakt dan bij het gebruik van een hengel en molen set up. Beginners en jeugdvissers kunnen er net zo goed mee vissen als de doorgewinterde wedstrijdvisser die zich alleen maar hoeft te concentreren op het vangen van zoveel mogelijk vis in het leefnet!

Welk type hengel heb ik nodig voor het vissen?

Als het aankomt op het kiezen van de perfecte vaste stok of whip voor je vistactiek, zijn er een aantal om uit te kiezen. In ons assortiment van vast stokken vind je margehengels die ontworpen zijn om de grotere vissen in de kantlijn te vangen en die over het algemeen vrij klein zijn. Je zult ook langere en sterkere karper stokken zien, en voor een stijvere, lichtere actie; wedstrijdstokken. Ons assortiment omvat ook whips die kort en vaak telescopisch zijn, met lengtes variërend tussen 3m en 5m. Het vissen met een whip levert vaak snel rendement op, waardoor de whip ideaal is om te gebruiken in combinatie met een langere hengel of feederhengel bij het wedstrijdvissen.

Lees meer over de verschillende soorten hengels en whips en de belangrijkste kenmerken waar je op moet letten in onze speciale koopgids voor vaste stokken en whips op de AD Blog.

In onze collectie vaste stokken en whips vind je alle bekende wedstrijdvismerken, zoals Daiwa, Maver, MAP, Preston en Drennan, maar ook een groot aantal andere merken die bekend staan om hun superieure oplossingen voor het wedstrijdvissen.

Producten 1-12 van 127

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 127

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top