Aas Accessoires

Met de juiste uitrusting zijn er echt geen grenzen aan hoe ver je vis talenten je kunnen brengen. Het is goed gedocumenteerd dat vissen zoals karpers erg wispelturig kunnen zijn als het aankomt op hun aas voorkeuren, dus met ons assortiment aas accessoires kun je de vissen voor blijven en ze constant voorzien van verleidelijk aas om je kansen op een geweldige vangst zo groot mogelijk te maken.

Welke aas accessoires heb ik nodig voor het vissen?

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe aas hengel of een manier om je aas te verzamelen zonder je handen vuil te maken, wij hebben het op voorraad. In tegenstelling tot apparatuur voor het maken van aas, vind je in onze sectie aas accessoires meer gereedschap om het aas in de distributie van je keuze te laden of items om te helpen bij bepaalde methodes om het aas aan te brengen. Je vindt er items zoals aaslepels, aas voerstelen en afsteek rollers. Een geweldig hulpmiddel in onze aas accessoire collectie is de vislepels, perfect voor het plukken en mengen van specimen aas in je emmer.

Bij Angling Direct hebben wij veel tijd en moeite geïnvesteerd in het creëren van een uitgebreide reeks van karper aas accessoires afkomstig van de beste merken zoals; Nash, Cygnet en Fox namen die van oudsher bekend zijn in de hengelsport gemeenschap. We hebben ons assortiment samengesteld door alleen die producten te selecteren die we zelf graag zouden gebruiken - inclusief ons eigen merk; Advanta!

Producten 1-12 van 39

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 39

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top