Kunstaas

Voor elke zeevisser die vist op roofvissen, is kunstaas een essentieel onderdeel van hun uitrusting. Of je nu vist op zeebaars, pollak of makreel, het is van groot belang dat je het juiste kunstaas gebruikt. Om die reden hebben we bij Angling Direct een groot assortiment, zodat je altijd het perfecte kunstaas vindt voor je volgende vissessie.

De meest populaire soorten kunstaas voor het zeevissen zijn jigs met een loden kop, metalen jigs, pluggen, lepels, spinners of gelei-achtige softbaits. Deze kunnen gebruikt worden voor verschillende vismethoden, zoals spinvissen, vissen met veren of meer algemeen vissen op zee.

Zoutwater heeft de neiging om vrijwel ieder materiaal aan te tasten, waardoor de materialen gebruikt voor zeekunstaas sterker moeten zijn dan die voor gebruik in zoetwater. Enkele van de beste merken op dat gebied zijn Abu Garcia, Tsunami en Fiiish. Of je nu op zoek bent naar kunstaas foor zeebaars, makreel, of op zoek bent naar een spinner, bij ons vind je gegarandeerd het juiste product van topkwaliteit.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top