Bagage

Als zeevisser weet je dat zout water vrijwel al je materiaal aantast. Voor ontwerpers en fabrikanten van zeevismateriaal is het dus van groot belang dat ze hier rekening mee houden bij het ontwikkelen van hun producten. In onze bagagecollectie vind je alleen producten die speciaal gemaakt zijn voor zeevissen, waardoor je er zeker van bent dat het niet uitmaakt welk materiaal je koopt, je bent ervan verzekerd dat het zich staande houdt langs de kust en op zee.

In ons assortiment vind je alles van vistassen met verstevigde hoeken, zodat ze niet snel slijten op rotsachtig bodem, tot rigtasjes die gemaakt zijn van sterke materialen, ontworpen om een leven lang mee te gaan. Daarnaast hebben we tassen voor je gebruikte, en waarschijnlijk doorweekte, waadpakken en laarzen, aastassen, koeltassen en handige visrugzakken.

Top 5 Visrugzakken

Bij Angling Direct hebben we alleen de beste merken: Imax, Shimano, Daiwa, Vass, Sonik en Ian Golds, om er een paar te noemen. Onder andere deze merken hebben hun expertise gebruikt om zich te begeven in de wereld van bagage voor het zeevissen.

Kortom, of je iets zoekt om je hengels in op te bergen of slechts op zoek bent naar een manier om je materiaal gemakkelijk mee te kunnen nemen naar het water, wij hebben precies wat je zoekt.

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top