Hengels

Het valt niet te ontkennen dat een hengel van goede kwaliteit een van de belangrijkste onderdelen van je uitrusting is. Het was waarschijnlijk het eerste waar je in investeerde toen je besloot te gaan vissen.

Welke hengel heb ik nodig?

Het kan vaak overweldigend aanvoelen wanneer je op zoek bent naar de perfecte hengel voor jouw behoeften en zelfs de meest ervaren visser kan zich overstelpt voelen met keuzes; een verscheidenheid aan karper hengels, telescopische hengels, vliegvishengels of een reishengel, en ga zo maar door! Naast het type hengel, moet je ook kijken naar het materiaal van de hengel en de kenmerken. De meeste tophengels hebben een blank (het hoofddeel van de hengel) die gemaakt is van carbonvezel met een hoge modulus, molenhouders en ogen van bepaalde afmetingen, extra hengeltoppen en een handgreep van EVA of kurk.

Als de keuze voor jou niet duidelijk is (of je bent in de war door al het jargon), kun je onze korte gids lezen op de AD-Blog om je te helpen je opties te beperken totdat je de perfecte hengel hebt!

Je vindt hengels voor zo weinig als € 30 in onze hengel assortiment, maar ook hengels, die de € 600 euro aanraken voor de buitengewoon toegewijde vissers onder ons. Echter, de meeste hengels zitten rond de €50 tot €250 regio. Wij hebben grote merken in de hengelsport op voorraad, zoals Daiwa, Drennan, Shimano, Sonik, Greys en meer. Je kunt ook kijken naar het Advanta assortiment van hengels ontworpen voor roofvis, karper en wedstrijdvissen sessies!

Producten 1-12 van 757

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 757

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top