Kleding

Het hebben van geschikte kleding is belangrijk voor alle witvis- en wedstrijdvissers, ongeacht je discipline. Als sport- of wedstrijdvisser breng je heel wat tijd door in de natuur en daarom is het belangrijk om kleding te hebben die je drooghoudt als het nat is, warm wanneer het koud is en die je beschermt tegen de zon!

Welke kleding heb ik nodig voor wedstrijd- en sportvissen?

Niemand wil bibberend in de kou en regen of zwetend in de hitte aan de oever doorbrengen. Shop alles van zonnehoeden en petjes tot stevige handschoenen, tot thermische sokken. Omdat veel wedstrijdvissers dichter bij het water komen, zelfs erin, vind je in deze sectie veel waterdichte broeken, jassen en warmtebroek met bretels. Ongeacht het seizoen kun je vol vertrouwen aan de oever vissen, wetende dat je de visuitrusting hebt waar je op kunt vertrouwen.

Je vindt hier alle kleding die volgens ons het meest geschikt is voor sport- en wedstrijdvissers, van de allerbeste merken in de business, zoals Preston, Matrix, Sundridge, Skee Tex en Daiwa. Deze mix zorgt ervoor dat er iets is voor alle seizoenen en alle hengelsport stijlen, dus of je nu op zoek bent naar een waterdichte broek van Preston, wat serieuze koud weer uitrusting van Skee-Tex, of een lichte poloshirt van v, we hebben iets voor je witvis en wedstrijdvis behoeften.

Producten 1-12 van 55

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 55

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top