Rod Pods

Wij, hier bij Angling Direct, selecteren alleen de beste rod pods die ervoor zorgen dat je hengels veilig, zeker en vrij van schade blijven tijdens het vissen op roofvis. Door te kiezen voor de allerbeste rod pods op de markt, profiteer je van een essentieel accessoire dat uitzonderlijke stabiliteit biedt, ongeacht het uitdagende terrein waarmee je te maken kunt krijgen. Van drassige meren tot losse kiezelstranden en de steilste rivieroevers, onze elite collectie rod pods heeft alles wat nodig is om je te laten slagen.

Ons assortiment bevat een ongelooflijke reeks pods van toonaangevende merken. Dus of je nu op zoek bent naar Fox rod pods, of misschien is het aanbod van Cygnet wel wat voor jou, wij hebben een ruime keuze voor jou om te bekijken. Bovendien vullen we ons assortiment altijd aan met de nieuwste en beste producten in de sector, dus er is altijd een goede reden om terug te komen en te zien welke nieuwe rod pods te koop zijn.

Wij bieden rod pods aan als complete sets, geleverd met buzz bars zodat je alleen maar hoeft te installeren en te gaan, of als individuele bases, zodat je jouw pod volledig kunt aanpassen aan het terrein waar je het vaakst vist. Of je nu met één roofvishengel, twee of drie hengels vist, wij hebben een hengelhouder die bij je past. Onze rod pods zijn volledig verstelbaar, zodat je de hoek van je hengel kunt afstemmen op jouw behoeften en de grillen van de vis, wat vooral handig is voor die snoeken die zich graag verstoppen in de zware wiergebieden.

Het is onze taak om je te helpen de beste visser te worden die je kunt zijn met het juiste visspullen op de juiste plaats. Of je nu een professional bent die al een leven lang karper vist of een beginnende visser die op zoek is naar de best mogelijke start, wij garanderen zowel de producten als de service die je nodig heeft om te slagen.

Op onze blog vindt je reviews over de nieuwste rod pods door de jaren heen, en alle berichten zijn opgeslagen in ons blog archief. Dit archief wordt voortdurend uitgebreid, alle nieuwe berichten worden geplaatst met de schijnwerpers en de beoordeling van enkele van de beste tackle die er zijn. Het is ook de ruimte waar ons toegewijde team van vissers, waarvan velen onze winkels bemannen of achter de schermen werken in ons hoofdkantoor, hun verhalen vertellen van hun laatste visreizen. Deze verhalen zijn vaak goudmijnen aan informatie van onschatbare waarde, aangezien onze topvissers hun tactieken en hints doorgeven, net als hun verhalen.

Alsof dit nog niet genoeg is, onze klantenservice is ongeëvenaard in de industrie. Je kunt al onze contactgegevens vinden op onze speciale klantenservicepagina op onze website.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top