Aas maken Apparatuur

Hoewel er veel deskundig ontworpen aas op de markt is, is er geen beter aas dan zelfgemaakt voer - daar zullen veel doorgewinterde vissers het mee eens zijn! Wanneer je een mooie serie vissen probeert te vangen, kan het gebruik van je eigen zelfgemaakte aas vaak de beste aanpak zijn bij het vangen van een witvis en wedstrijdvis.

Wat gereedschap heb ik nodig om zelf aas te maken?

Ons gereedschap voor het maken van aas varieert van vleessnijders voor het in blokjes snijden van je luncheon vlees tot aaspotten voor het weken van je favoriete haakaas. Vissers kunnen ook luchtdroogzakken gebruiken om hun diepvriesaas aan de oever langzaam te laten drogen. Je kunt de volledige lijst van hulpmiddelen om aas te maken voor het vissen raadplegen in onze speciale gids.

Bekijk een brede selectie van aasbenodigheden afkomstig van de beste merken, zoals Nash, MAP, Korum, Gardner, Trakker, en zo vele andere namen die van oudsher bekend zijn in de hengelsport gemeenschap. Ons eigen merk Advanta assortiment weerspiegelt onze diepgaande kennis van de hengelsport, en we leveren een selectie van luchtdroogzakken en pelletpompen om de aasvoorraad van elke visser aan te vullen.

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top