Aas & Additieven

Wanneer je op een bepaalde soort vis vist, moet je het juiste aas hebben dat past bij de vis, het water, het weer en een veelheid aan andere omstandigheden die meespelen. Of je nu op brasem, barbeel, baars, karper of voorn vist, wij hier bij Angling Direct hebben een verscheidenheid aan aasfabrikanten en aassoorten om aan jouw speciale aasbehoeften te voldoen! Van CC Moore tot Sonubaits, we hebben het hier in onze gespecialiseerde aas collectie!

Boilies

Als het een specimen karper is waar je achteraan zit, dan zijn het boilies waar je geïnteresseerd in zult zijn. Vaak beoordeeld als de beste karperaas, zijn er twee stijlen van boilies, diepvries boilies of houdbare boilies. De smaken variëren van pittige mixen op basis van vismeel, geweldig zijn voor de zomer tot zoete op melkproteïne gebaseerde stijlen die effectief zijn in de koelere maanden en een waarschijnlijke kanshebber zijn voor het aantrekken van barbeel met een bodemaasmethode.

Pop-Ups

Pop-ups zijn boilies met drijfvermogen, voorkeur drijfmiddel is meestal kurk. In tegenstelling tot de traditionele boilies, worden deze uitsluitend gebruikt als haakaas en zijn ze het meest populair in onkruidrijke situaties. Pop-up boilies hebben meestal ook fellere kleuren, zodat ze beter opvallen op de bodem van het meer.

Pellets

Pellets zijn populair bij een groot aantal specimen vissen. Ze zijn kleiner dan boilies en trekken vooral de kleinere soorten aan. Ze worden gebruikt als aas voor de voornvisserij of voor veel technieken voor de kopvoornvisserij. Pellets kunnen een diameter hebben van slechts 1mm en zijn meestal zachter dan boilies met een snellere afbraak. Pellets zijn geliefd om hun ongelofelijke veelzijdigheid. Ze kunnen in het water worden gekatapulteerd, zacht worden gemaakt en in een feeder worden geperst, of aan je haak worden gebonden. Net als boilies zijn deze pellets verkrijgbaar in een groot aantal verschillende smaken om verschillende vissen in verschillende omstandigheden aan te trekken.

Er is een enorme variëteit aan pellets op de markt, waaronder expanderende pellets die groeien wanneer ze in water worden geweekt, drijvende pellets, zinkende pellets en voorgeboorde pellets. Bij veel van de karperaasleveranciers in onze collectie kunt u zelfs pellets voor het vissen op karper in bulk kopen.

Grondvoer

Grondvoer is een fijn gemalen visaas met een poederachtige substantie. Grondvoer is meestal op basis van vismeel en wordt meestal gemengd met vloeistof om een kneedbare substantie te creëren. Grondvoer is er in veel verschillende kleuren, maar meestal is het bruin, zwart of rood. Als je op barbeel vist, is grondvoer een populaire keuze.

Partikels

Sommige van de beste aassoorten voor barbeel komen in de vorm van partikels. Suikermaïs, hennepzaad, tijgernoten, en ander dergelijk aas wordt vaak gebruikt als onderdeel van een grondvoer mix en bodem voeders, zoals karpers, filteren door hun voedsel als ze het eten als, het duurt tijd en dus het houden van de vis in je visstek voor langer.

Kunstaas

Baars is dol op kunstaas in de vorm van een vis of insect. Kunstmatig aas kan worden overgoten met lokstoffen om het de geur en smaak van het echte aas te geven en ze zijn meestal gemaakt van zacht en duurzaam plastic.

Vloeistoffen

We hebben ook een breed assortiment van lokstoffen op voorraad, dit zijn intens gearomatiseerde vloeistoffen die de hoeveelheid smaak die in je stek terechtkomt versterken. Door je boilies in deze vloeistoffen te weken, versterk je de oliën en aroma's die in het water terechtkomen. Je kunt de vloeistof ook door je aas mengen, zodat de smaak langzaam vrijkomt als het aas in het water afbreekt.

Producten 1-12 van 347

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 347

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top