Hengel ondersteuning

De meeste vissers zijn zich niet bewust van het belang van een goede hengelsteun tijdens het vissen. Een hengelsteun van goede kwaliteit kan het verschil maken in je vermogen om vis te landen en aan de lijn te houden. Op deze pagina bespreken we de verschillende soorten hengelsteunen die er zijn en hoe je de juiste kunt kiezen voor je wedstrijd vissessies.

Welk type hengelsteun heb ik nodig?

Zelfs voor wedstrijdvissen en sportvissen, die veel actiever zijn dan karpervissen, moet je investeren in hengelsteunen. Van banksticks tot hengelsteunen en rod pods, je hebt de spullen nodig die je hengel op zijn plaats houden aan de oever.

Banksticks zijn een geweldige optie voor snelle, stevige ondersteuning, omdat je je bankstick direct in de grond kunt duwen of schroeven, waardoor er geen ruimte is voor beweging bij harde wind of na een agressieve vangst. Deze sectie heeft tal van steunpunten om vervolgens toe te voegen aan je bankstick of rodpod set-up. De meeste steunen zijn bedoeld om je hengel hoog en veilig te houden.

Met namen als Korum, Middy, en Preston in ons assortiment, kun je er zeker van zijn dat welk hengelsteun systeem je ook koopt, het meer dan goed zal doen op de oever. Ons assortiment van hengelsteunen is verkrijgbaar in verschillende prijzen. Van banksticks die onder de €2 komen tot €85 statieven en alles daartussenin.

Producten 1-12 van 41

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 41

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top