Visverzorging

Maar al te vaak zul je karpers aan land brengen met beschadigde schubben, omdat een andere visser niet goed voor de vis heeft gezorgd. Wij, hier bij Angling Direct, geloven dat je een karper moet verzorgen om hem echt te respecteren en waardig te kunnen landen. Karpers die buiten het water goed verzorgd worden zullen in het water goed groeien en zich voortplanten.

Carp care is van vitaal belang vanaf het moment dat je de karper aan land brengt. Van het onthaken van de karper tot het klaarmaken voor het wegen, het nemen van foto's en het terugzetten in het water, het is van het grootste belang dat er veel zorg aan de vis wordt besteed.

Soorten Carp Care

In onze sectie visverzorging voor karpers vindt u onthaakmatten en weegzakken. Sommige matten worden geleverd met extra gevoerde bodems voor meer bescherming. Een extra stuk stof aan je onthaakmat is ideaal om op te knielen terwijl je je vis onthaakt, zodat je knieën beschermd zijn tegen de bobbels en hobbels van de grond, op dezelfde manier waarop je je karper beschermt. Deze stof kan ook worden gebruikt om de vis af te dekken en zo schaduw te bieden op zonnige dagen.

We hebben ook een reeks karperverzorgingskits op voorraad, van toonaangevende karpervismerken zoals Korda en Nash. Dit zijn medische kits waarmee u eventuele schade kunt herstellen die u of andere vissers per ongeluk hebben veroorzaakt.

Angling Direct is zo begaan met visverzorging dat we ons eigen merk visverzorgingsproducten hebben geproduceerd in ons Advanta assortiment. Als aanvulling op ons eigen assortiment, hebben we ook visverzorging goederen van alle andere grote bekende merken, waaronder Trakker, Nash, en Cotswold Aquarius.

Indien je meer informatie wenst over de verzorgingsproducten voor karpervissen en de beste verzorgingsprocedures voor vissen, lees dan onze gids;

Een beginnershandleiding voor het veilig onthaken en behandelen van vis.

Producten 1-12 van 161

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 161

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top