Trakker

  • NL New Trakker Products Specials Category
  • NL Trakker Headtorches Category

Producten 1-12 van 264

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 264

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Trakker Products, zoals we het vandaag de dag kennen, werd in begin jaren 90 opgezet. De oorsprong ligt echter in de jaren 80 toen Rainbow Angling Supplies ontstond uit het verdwijnen van de staalindustrie. Het bedrijf, gelegen in Sheffield, was van origine een leverancier van op maat gemaakte producten voor bekende tackle bedrijven uit die tijd, waarvan er veel momenteel nog bestaan. Toen in de jaren 90 het tijdperk aanbrak van de Chinese importproducten, besloten veel bedrijven hun productie overzees uit te besteden. Rainbow Angling Supplies veranderde van richting en besloot zich te richten op de opkomende karpermarkt.

Aanvankelijk ontwikkelde het bedrijf bagagestukken, maar nadat het fuseerde met een ander klein hengelsport bedrijf begon Trakker Products ook met het ontwikkelen van bivvies en startte het met directe handel. De bivvy bleek zo extreem populair dat het bedrijf gedwongen was het aantal werknemers te verdubbelen om de vraag aan te kunnen. Korte tijd daarna werden de Super-light en pram-hood varianten van de initiële bivvy ontwikkeld en wederom was de vraag naar deze producten enorm hoog. Nog steeds zijn deze bivvies in het assortiment te vinden al dan niet geüpgradede en onder een nieuwe naam.

Trakker is overduidelijk een markt gedreven bedrijf dat zich focust op de behoeftes van de visser. Elk product is ontworpen en geproduceerd in de UK als antwoord op de groeiende Chinese markt en dit zal in de toekomst niet veranderen. Trakker zet zich in om hoogwaardige producten in eigen land te blijven ontwikkelen.

Nog steeds focust Trakker zich op het produceren van innovatieve tenten, bagagestukken, stoelen, stretchers en viskarren van hoge kwaliteit; in feite alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en relaxte visbeleving aan de waterkant. Het zijn deze praktische producten en accessoires die het merk binnen de wereld van het karpervissen op de kaart hebben gezet. Het ontwerpteam doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de producten naast een hoge kwaliteit ook de juiste looks hebben. Elk Trakker product is uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat het de zwaarste omstandigheden kan trotseren.

Daarnaast zijn Trakker producten met oog op de serieuze karpervisser ontworpen, en zodanig om lang mee te gaan. Dit betekent wellicht dat het niet de goedkoopste producten zijn op de markt, maar het is het meer dan waard om wat extra’s te betalen voor de beste producten die er in de karperindustrie te krijgen zijn. Trakker verkiest met trots materialen van topkwaliteit boven goedkopere alternatieven en gelooft heilig in investeren in het beste wat er is. De producten worden nu door vele vissers in de karperwereld gebruikt, maar ook vele roofvissers zijn inmiddels getriggerd door het innovatieve en gedreven merk.

Innovatie en uitstekend design zijn altijd de pijlers van Trakker Products geweest. Trakker is bereid om grenzen te verleggen in het ontwerp en zo niet alleen een praktisch maar ook stylish verantwoord product te maken waar iedereen aan de waterkant jaloers op zal zijn. Door de hoge focus op design bieden veel Trakker producten aanvullende kenmerken die je bij andere merken niet zult vinden. De drang naar innovatie zorgt ervoor dat je altijd ver vooruitloopt met je uitrusting. Bovendien wordt het assortiment regelmatig geupgrade en vernieuwd om ervoor te zorgen dat je het meest up to date materiaal hebt wat er op de markt te krijgen is.

De karperindustrie mag dankbaar zijn voor de dag dat Carl Drabble, oprichter van Trakker, ontslagen werd en hierdoor zijn grootste hobby om kon zetten in een carrière.

To top