Molens

Een van de onderdelen van de hengelsport die het meest van de technologische vooruitgang heeft geprofiteerd, zijn de molens. Om je tijd aan de oever te verbeteren, streeft de markt voortdurend naar de ontwikkeling van lichtere en gebruiksvriendelijkere molens. Er zijn veel verschillende molens, elk met hun eigen specifieke toepassingen of het nu witvis, karper, specimen, vlieg, zee of roofvissen!

Welke molen heb ik nodig om te vissen?

Er zijn heel wat verschillende soorten molens en reels beschikbaar, waaronder met vaste spoel, vrijloop, baitrunner, big pit molens, vliegenreels, centrepin molens, feedermolens, en nog veel meer! De keuze van je type molen hangt volledig af van je voorkeursstijl van vissen.

Voor meer informatie over reelsoorten en onderdelen van visreels, lees dan de speciale gids voor visreels op de AD-blog.

Zoals met elk technisch stuk visuitrusting, zijn er slechts enkele merken die de grenzen verleggen met reel technologie en verbazingwekkende specificaties. Grote visreel merken zijn onder andere; Shimano, Daiwa, Sonik, Fox en Nash. Als je geweldige kwaliteit wilt maar niet te veel geld wilt uitgeven, bekijk dan ook eens het Advanta assortiment van visreels!

Producten 1-12 van 448

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 448

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top