Voerboten

Veel doorgewinterde sportvissers zijn steeds meer op zoek naar manieren om de vis te slim af te zijn. Voerboten bieden een technologisch geavanceerde oplossing voor het probleem van de nauwkeurige verdeling van visaas en, van rustige landgoedmeren tot veel grotere binnenzeeën, de juiste voerboot kan ervoor zorgen dat je een hoger vangstpercentage bereikt dan vrijwel al het andere dat er is. Voerboten worden niet alleen gebruikt voor het voeren, ze kunnen er ook voor zorgen dat je haakaas precies tussen je voer ligt - zodat je gebieden kunt bereiken waar je met traditionele werpmethodes niet bij kunt komen.

Wat voor voerboot heb ik nodig?

Wat je moet weten over een voerboot functies zoals de grootte van de hopper (het gedeelte van de boot waar je het aas opslaat), de levensduur van de batterij van de boot, het bereik (hoe ver hij kan varen), de aandrijving, de verlichting en de afstandsbediening.

Je kunt meer details over elk van deze kenmerken lezen in onze Voerboot Koopgids, op de AD-blog.

Serieuze karpervissers en specialisme vissers die op zoek zijn naar een set-up in aasverspreiding kunnen succes vinden met merken zoals Angling Technics, Waverunner, RidgeMonkey, en meer. Elk van de voerboten die wij op voorraad hebben, is door ons persoonlijk uitvoerig doorgelicht op kwaliteit, prestaties en prijs-kwaliteitverhouding. Het budget voor voerboten zijn vanaf € 500 plus, maar het goede nieuws is, Angling Direct biedt financieringsmogelijkheden.

Producten 1-12 van 60

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 60

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top