Terminal Tackle

Klein materiaal of end tackle is heel belangrijk bij het vissen - afgezien van het aas is het dit enige deel van je uitrusting dat in contact komt met de vis. Of je nu op zoek bent naar de perfecte method feeder, open-eind feeder of maden feeder om aas te verspreiden in je stek, of je bent op zoek naar een eersteklas haak, wij hebben het klein materiaal voor je volgende wit- en wedstrijdvis sessie.

Welke klein materiaal heb ik nodig voor wedstrijd- en sportvissen?

In deze sectie van onze witvis en wedstrijdvissen vindt je essentiële zaken zoals een verscheidenheid aan dobbers, feeders, haken, split shots, hengel elastiek accessoires, gemakkelijk kant en klare hair rigs met aas bands, helicopter wartels en de loodjes of gewichten die nodig zijn om je haakaas vast te pinnen op de bodem van het meer.

Lees meer over de ultieme uitrusting voor sport- en wedstrijdvissen in onze Koopgids op de AD-Blog!

Merken zoals Drennan, Middy, Preston, Matrix, Guru en Korum produceren enkele van het beste klein materiaal in de wedstrijdindustrie, en we zijn er trots op dat we deze, en vele anderen, in ons uitgebreide assortiment hebben. We zijn voortdurend bezig met het updaten van onze voorraad om ervoor te zorgen dat we jou alleen het beste van de industrie te bieden hebben, dus zorg ervoor dat je regelmatig terugkomt om te zien wat er nieuw is in onze klein materiaal assortiment, en terwijl je aan het browsen bent, waarom kijk even naar een gloednieuwe materiaaldoos om al je nieuwe uitrusting in op te bergen?

Producten 1-12 van 524

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 524

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top