Zonnebrillen

Voor vissers, en niet alleen voor sportvissers of wedstrijdvissers, maken de voordelen van een goede zonnebril echt een wereld van verschil, hoelang je ook aan de oever blijft. Een zonnebril van goede kwaliteit is het enige wat tussen je ogen en schadelijke ultraviolette (UV) stralen staat, terwijl het ook je vermogen om bewegingen onder water te zien verbetert - een must voor elke visser!

Wat voor soort zonnebril heb ik nodig voor het sportvissen?

Je vissessie hoeft nooit te worden onderbroken door een beetje zonlicht. Met een verscheidenheid aan soorten lenzen en monturen, kun je er zeker van zijn dat wij een bril hebben die bij jou past. Of je nu de voorkeur geeft aan gepolariseerde sportbrillen, of misschien ben je meer geïnteresseerd in iets modieuzer met lenzen die geschikt zijn voor de hengelsport, wij hebben een bril die perfect is voor jouw behoeften. Veel van de lens kleuren in onze witvis sectie van zonnebrillen is geel of bruin, omdat dit meer geschikt is voor de tijd van de dag en het weer dat wedstrijdvissers 'oogbescherming nodig hebben.

Je kunt meer lezen over verschillende stijlen van zonnebrillen, inclusief meer over gepolariseerde zonnebrillen en de effecten van je lenskeuze kleur in onze Zonnebrillen info gids op de AD Blog.

Je zult veel goede merken vinden die gespecialiseerd zijn in zonnebrillen voor het vissen, zoals Fortis Eyewear, Guru en Preston. Je kunt ook de volledige selectie van zonnebrillen voor alle disciplines hier bekijken.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top