Hengel & Molen Combi

Om het vissen op karper makkelijker te maken, of gewoon om je collectie karperhengels en molens op te frissen, heeft ons team de perfecte combinaties van hengels en molens speciaal voor het karpervissen samengesteld en op voorraad gehouden.

Waarom heb ik een karper hengel & molen combi nodig?

Welke combinatie je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat wanneer je aan de oever staat je een uitstekende combinatie in handen hebt. Al onze hengel en molen combinaties hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, dus kijk eens rond en het kan zomaar zijn dat er een fantastische hengel en molen combinatie naar je onderweg is! Sommige van deze hengel en molen combinatiesets komen zelfs met vislijn of karper rigs, zodat het volledig is uitgerust voor de beginnende visser! Sommige van deze pakketten bevatten niet alleen een selectie van hengels en molens, en andere essentiële karper vissen items, maar ook een foedraal om al je hengels veilig te houden in opslag en tijdens het vervoer.

Onze combi pakketten veranderen constant met de seizoenen om ervoor te zorgen dat je producten krijgt die een echt verschil zullen maken op de oever, dus zorg ervoor dat je regelmatig terug komt om de nieuwe producten te zien die we in petto hebben. We hebben combipacks van merken zoals Wychwood, Rovex, Shimano en Sonik. In deze pakketten hebben deze expert merken hun droom hengel en molen team verzameld - en soms ook andere karper uitrusting, zoals netten, om een perfecte karper pakket te creëren. We hebben ook onze eigen combi pakketten samengesteld uit ons eigen Advanta assortiment.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top