Diversen

Op deze pagina vind je alle zeevisbenodigdheden die wij hier bij Angling Direct in voorraad hebben. Of je nu een gadget nodig hebt dat je helpt spioneren in de zoute wateren of wat tape om je favoriete waadpak op te lappen, dit is de plek om het te vinden.

Voor alle dingen die we hier bij Angling Direct op voorraad hebben die niet onder de gebruikelijke benamingen passen, biedt deze pagina zeevissers materiaal waar ze misschien nog niet aan gedacht hebben en dat hun vangstpercentage zou kunnen verbeteren.

Of je nu op zoek bent naar een hoogwaardig GoPro camera van FishSpy om de magie in real-time vast te leggen, een Zippo handwarmer om dingen warm te houden in de wintermaanden, of iets simpels als een plakset voor je waadpak, wees er zeker van dat Angling Direct iets voor je heeft. Je kunt zelfs batterijen kopen voor je hoofdlamp en radio van stroom te voorzien terwijl je toekijkt hoe je kunstaas verloren gaat in de golven van de zee.

We hebben de markt en verder weg afgestruind om een unieke uitgebreide collectie visaccessoires en benodigdheden samen te brengen die niet alleen alle bases dekt, maar ook passen binnen alle budgetten.

Nieuw met zeevissen? Bekijk dan zeker onze uitgebreide gids over zeevissen - Welke uitrusting heb je nodig om te beginnen zeevissen of strandvissen? - boordevol zeevistips en trucs, het fungeert ook als een beginners gids voor het zeevissen.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Angling Direct E-CadeauBon

    Van € 10,00

    Aan € 1.000,00

    Angling Direct E-CadeauBon

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top