Molens

We hebben bij Angling Direct een bijzonder uitgebreide collectie zeevismolens die speciaal ontwikkeld en ontworpen zijn om de corrosie van het zeewater te weerstaan, terwijl ze hun uitstekende prestaties behouden.

Met een spinmolen kun je snel en over grote afstanden je hengel uitwerpen, waarmee ze vooral gebruikt worden door vissers die vanaf een steiger vissen. Molens zijn populair door hun gebruiksgemak, terwijl reels de meer gevorderde hengelsporter genoeg uitdaging bieden op zee en met één draai van de slinger de spoel meermalen laten roteren. Op die manier krijg je een hogere inhaalsnelheid. Daarnaast hebben we strandmolens, baitcasting molens en bootmolens. Kortom, of je nu vanaf het strand of vanaf een boot vist, wij hebben de molen of reel die je helpen die mooie brasem of forel te vangen.

Onze collectie bevat molens en reels van de beste zeevisspecialisten op de markt, waaronder Penn, Abu Garcia en Shimano. Onze Shakespeare molens worden in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd en zijn daarom ook voor de Nederlandse wateren en weersomstandigheden een goede optie. Omdat wij de grootste Daiwadealer in het Verenigd Koninkrijk zijn, hebben we ook exclusieve deals voor onze Daiwa collectie.

Producten 1-12 van 52

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 52

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top