Transportwagens & Trolleys

Gespecialiseerde vissers zijn van mening dat een transportkar helpt bij het vervoer van de enorme scala van visspullen van de auto naar de oever. Wij, hier bij Angling Direct, zijn trots om zijn naam aan een uitgebreide collectie van vis transportkarren en trolleys afkomstig uit de industrie van de meest vertrouwde namen.

Grootte

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen wanneer je investeert in een topkwaliteit transportkar is de grootte. Ons assortiment begint met transportkarren die je een basis geven om al je materiaal op te pakken. Het assortiment gaat verder met transportkarren met een eigen ondertas, dit zijn tassen die aan de basis van de transportkarren worden bevestigd en achter het voorwiel hangen, ideaal voor het opbergen van je zwaarste spullen, inclusief je aas. We hebben ook volledig verstelbare transportkarren. Deze hebben uitschuifbare zijkanten en een uitschuifbare voorkant, zodat je meer kunt vervoeren wanneer je dat nodig hebt.

De hoeveelheid materiaal die je transportkar kan dragen is echter slechts het eerste aspect waar je naar moet kijken als je investeert in een transportkar van topkwaliteit. De afmetingen van je transportkar zijn even belangrijk als de hoeveelheid spullen die je erin kwijt kunt - je moet het immers in je kofferbak kunnen passen, de meeste transportkarren moeten op de een of andere manier gedemonteerd worden.

Wielen

De standaard transportkar heeft één wiel, dat meestal aan de voorkant van de transportkar is geplaatst. Dit wiel wordt gecombineerd met twee achterpoten, die de transportkar een steun geven bij het in- en uitladen van je materiaal - net als bij een traditionele transportkar. De enkele wielconfiguratie is verreweg het populairst, omdat je er de meeste terreinen met minimale inspanning mee kunt rijden.

De op een na meest populaire transportkar wielconfiguratie is een driewielconfiguratie. Deze zijn favoriet bij de visser die graag veel materiaal meeneemt naar de oever, maar ook bij de visser die weet dat hij lange afstanden moet lopen van en naar zijn stek.

Accessoires

Zodra je jouw transportkar hebt wil je beginnen te kijken naar de brede scala van accessoires die wij te bieden hebben. Onze transportkar accessoires biedt je extra opslagruimte op je transportkar. Met fietstassen of zijtassen kun je hengels en tassen aan de zijkant van je kar hangen of erop stapelen. Je zult merken dat een aantal van de vistassen die wij op voorraad hebben speciaal zijn ontworpen met specimen aas opslag in het achterhoofd.

Angling Direct heeft ook spanbanden, extra stangen en hoezen om de transportkar te beschermen als deze in de regen staat of als de transportkar thuis niet in gebruik is.

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top