Waders & Laarzen

Als het gaat om viskleding voor het roofvissen, behoren waadpakken en vislaarzen tot de meest essentiële producten in de garderobe van een roofvisser. Roofvissen doe je in een boot of dicht bij de waterkant, maar met Angling Direct's collectie vislaarzen en waders hoef je je geen zorgen te maken over het nemen van de sprong in het diepe. Of je nu op zoek bent naar lieslaarzen om in een oogwenk over je broek te trekken of tot aan je borst moet staan en een neopreen, rubberen borstwaadpak nodig hebt, Angling Direct zorgt ervoor dat je warm en droog blijft.

We hebben ook een collectie schoenen samengesteld van 's werelds grootste fabrikanten om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken de juiste keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een paar eenvoudige regenlaarzen voor noodgevallen of de nieuwste ademende sportschoenen voor rond je bivvy. Ons assortiment schoenen omvat ook stevige wandelschoenen die geschikt zijn om op gladde oevers of moeilijk begaanbaar terrein te staan.

Met het onvoorspelbare weer is het verstandig om een reservepaar waadlaarzen of warme laarzen te hebben die ideaal zijn voor waar je ook bent. Voor de vissers die weten dat hun voeten nat zullen worden, hebben wij ook een reeks waterdichte laarzen. Onze selectie van laarzen is speciaal gemaakt voor mensen die langere tijd in natte omstandigheden moeten doorbrengen. Veel laarzen hebben dan ook een versterkte zool om extra bescherming te bieden wanneer je onder water niet goed kunt zien waar je op stapt. Deze zolen zijn vaak voorzien van noppen of anderszins geribbeld om nog meer grip te bieden op gladde oppervlakken.

Onze waadpakken zijn allemaal ontworpen om zich onder water staande te houden. Van lieslaarzen, heup waadpakken tot borst waadpakken, wij houden je droog. Een paar heup waadpakken kunnen het verschil betekenen tussen een persoonlijke beste vangst en een verwoestende haaktrekken wanneer je snoek begint te vliegeren in de richting van een obstakel onder je visstek. Neopreen is een materiaal dat het vaakst wordt gebruikt in de watersportindustrie om waterdichte duikpakken te maken, dus je kunt erop vertrouwen dat een paar neopreen borst waadpakken je warm en droog zullen houden. Ademend vermogen is net zo belangrijk als waterdichtheid en ademende borst waadpakken zijn zo ontworpen dat ze je zowel van binnen als van buiten droog houden, wat perfect is voor de visser die op elk moment bereid wil zijn om de sprong te wagen.

Als je je klaarmaakt om een enorme meerval binnen te halen en te wegen, is specialistische uitrusting essentieel. Daarom zijn we er trots op dat we een enorme collectie waadpakken voor mannen in ons assortiment hebben, dus of je nu op zoek bent naar ademende waadpakken van hoge kwaliteit of een paar lieslaarzen die fungeren als een verlengstuk van je vislaarzen, je zult het perfecte paar voor jou kunnen vinden.

Producten 1-12 van 30

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 30

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top