Viskoffers

Voor een succesvolle vissessie is het van groot belang dat je je materiaal netjes opbergt. Het ordenen van je viskoffer kan ervoor zorgen dat je net dat ene stukje materiaal vindt dat je ver weg had gestopt, maar dat een groot verschil kan maken bij je volgende uitstapje naar zee. Bij Angling Direct doen we ons best om hengelaars te helpen om hun materiaal zo georganiseerd mogelijk op te bergen en daarom hebben we een uitgebreid assortiment viskoffers, ook voor zeevissen.

Soorten viskoffers die je bij ons vindt, zijn onder andere koffers speciaal voor onderlijnen die je gemakkelijk in een lade van je zitkist kunt schuiven; koffers voor kunstaas, zodat al je beestjes keurig gesorteerd blijven; en een multiway koffer, waar je extra compartimenten aan kunt toevoegen, zodat je er grote hoeveelheden terminal tackle in kwijt kunt. Onze zeeviskoffers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn zoutwaterbestendig, ideaal voor bootvissers.

Al onze viskoffers zijn direct afkomstig van hun gespecialiseerde fabrikanten, zoals Leeda en Abu Garcia. Hun koffers zijn niet gewoon bakken met vakjes, ze zijn speciaal ontworpen voor hengelsporters.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top