Kleding

Veel roofvissers zijn iedere dag dat het kan aan de oever te vinden, vooral tijdens het snoekseizoen, ongeacht het weer. Daarom hebben roofvissers een reeks kleding nodig die speciaal ontworpen is voor snoek- en roofvissers om ervoor te zorgen dat je onder alle omstandigheden waarin je vist, aangenaam blijft.

Welke kleding heb ik nodig voor het roofvissen?

We hebben kledingstukken die je warm houden als het koud is, koel als de zon fel schijnt en droog als het nat is. Zo is er geen noodzaak om wat voor weer het is te stoppen met genieten waneer je aan de waterkant bent. Omdat het roofvissen meestal in de koudste seizoenen plaatsvindt, zul je in deze kledingcollectie vooral jassen, hoodies, handschoenen en mutsen aantreffen. Misschien wil je ook investeren in waterdichte broeken, warmte broek met bretels of een warmte pak om ervoor te zorgen dat je droog blijft tijdens de roofvis gevechten.

Je kunt meer lezen over verschillende hoed keuzes in onze blog; De Complete Koopgids voor Vishoeden. Je kunt ook lezen hoe je warm blijft in een ongelooflijk winderig klimaat in onze Winter Kleding Koopgids voor Vissers.

In deze kleding selectie, zie je Vass tussen de merknamen staan die we vertrouwen om top kwaliteit snoek en roofvis kleding te produceren. Vass is een expert op het gebied van performance textiel en we vertrouwen op hun kennis om ons droog en warm te houden wanneer de meest gure weersomstandigheden toeslaan. Merken zoals Fox, Daiwa, Trakker, en Nash zijn allemaal namen die we vertrouwen om het werk te doen op de oever. Vissen jassen, kleding pakken en salopetten zullen de duurste items in onze kleding assortiment. De goedkopere kledingstukken zijn petten, handschoenen en t-shirts.

Producten 1-12 van 53

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 53

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top