Voerboot

Producten 1-12 van 54

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 54

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Karpervissers zijn steeds vaker op zoek om het beste uit hun visserij te halen. De zoektocht naar een nieuwe voerboot is begonnen. Je wilt ermee gaan karpervissen, voeren of juist jouw lijn uitvaren. Een voerboot is een op afstand bestuurbare boot, die je bij het karpervissen kunt gebruiken om het aas op de juiste plek neer te leggen.

Voerboten bieden een technologisch geavanceerde oplossing voor het probleem van nauwkeurige aasverspreiding en denk aan een stek onder overhangende bomen of bijvoorbeeld een stek die te ver is om werpend te bereiken, de juiste voerboot kan ervoor zorgen dat je rig op exact de juiste plek in het water ligt en hierdoor jou een hogere vangkans geeft.

Voerboten vervoeren niet alleen je lood en onderlijn, je kunt ook je visaas naar de juiste plek varen, zoals boilies, pellets en partikels. Door één simpele druk op de knop van de afstandsbediening, drop je dit voer en heb je een compacte voerstek aangelegd.

Het kan allemaal: voor iedere wens is er een perfect model op de markt gebracht. Voerboten kunnen namelijk met allerlei technische snufjes worden uitgevoerd, zoals GPS of een dieptemeter.

Waar moet ik op letten bij een Voerboot?

Wat je moet weten over je voerboot is onder andere de grootte van de voerbak, het aantal voerbakken, de levensduur van de batterij, de maximale vaarafstand de aandrijving, de verlichting en de afstandsbedieningen. Daarnaast is een Voerboottas ook iets om aandacht aan te besteden.

Je kunt meer info krijgen door onze Voerboot Blog op de AD-blog te lezen.

Serieuze karpervissers die op zoek zijn naar een set-up in aasverspreiding hebben succes met merken zoals Angling Technics, Carp Royal, Waverunner, RidgeMonkey en meer. Elk van de voerboten die we op voorraad hebben, is door ons persoonlijk uitvoerig doorgelicht op kwaliteit, prestaties en waar voor je geld.

To top