Bivvy Accessoires

Voor karpervissers gaat er niets boven een nacht in je bivvy aan de oever. Maar lang vervlogen zijn de dagen van de hengelsport gemeenschap om genoegen te nemen met het absolute minimum wanneer op een lange of nacht sessie. Wij, hier bij Angling Direct beschikken over een verbazingwekkende reeks van karper bivvy accessoires om je onderkomen echt een thuis weg van huis te maken.

Welke Bivvy accessoires heb ik nodig voor karpervissen?

We hebben een paar upgrades die een eenvoudige bivvy comfortabeler maken. Bijvoorbeeld een grondzeil om je spullen schoon te houden of een skullcap of overwrap om een extra laag van bescherming over de bovenkant van je bivvy te creëren. In onze bivvy accessoire selectie vind je ook een reeks van bivvy matten om je laarzen af te vegen, bivvy tafels om rigs op te maken, bivvy ventilatoren, kachels en reparatiesets.

Het maximaliseren van interne opslag is een must, vooral voor karpervissers met veel spullen, dus sommige bivvy accessoires zijn ontworpen om je bivvy georganiseerd te houden zoals rig stations, kooksets, nachtkastjes naar je stretcher of andere organisers die kunnen worden bevestigd aan de binnenkant van uw bivvy.

Vind geweldige bivvy accessoires gemaakt door de beste merken op de markt, zoals; Trakker, Nash, RidgeMonkey, Prestige, Avid Carp en nog veel meer. Je kunt ook onze Top 5 Bivvy Accessoires lezen op de Angling Direct blog.

Producten 1-12 van 116

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 116

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top