Vaste Hengel & Whips

Werp en vaste hengels zijn de Witvis en Wedstrijdvissers hun belangrijkste wapens. Hoogstwaarschijnlijk is het witvissen je eerste kennismaking met het vissen geweest. Velen verkiezen de vaste stok boven de werphengel. Nog steeds vissen er heel wat mensen die recreatief of volwaardige wedstrijden ermee vissen. Kortom, de vaste stok wordt gebruikt door jong en oud op allerlei verschillende wateren en heeft al heel wat vis boven water gekregen.

Welk type hengel heb ik nodig voor het sportvissen?

Als het gaat om het kiezen van de perfecte hengel voor je vistactiek, zijn er een paar om uit te kiezen. In onze selectie van kant- en wedstrijdhengels vindt je kanthengels die zijn ontworpen om de grotere vissen in de marge te vangen en die over het algemeen vrij klein zijn. Je zult ook langere en sterkere karper vaste stokken zien, en voor een stijvere, lichtere actie; wedstrijdstokken. Ons assortiment omvat ook whips die kort en vaak telescopisch zijn, met lengtes variërend tussen 3m en 5m. Het vissen met een whip levert vaak snel rendement op, waardoor de whip ideaal is om te gebruiken in combinatie met een langere hengel of feederhengel bij het wedstrijdvissen.

Lees meer over de verschillende soorten hengels en whips en de belangrijkste kenmerken waar je op moet letten in onze speciale koopgids voor vaste stokken en whips op de AD Blog.

In onze collectie vaste stokken en whips vind je alle bekende wedstrijdvismerken, zoals Daiwa, Maver, MAP, Preston en Drennan, maar ook een groot aantal andere merken die bekend staan om hun superieure oplossingen voor het wedstrijdvissen.

Producten 1-12 van 126

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 126

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top