Verlichting

Omdat veel hengelsporters zich net voor zonsopgang of net na zonsondergang aan het water bevinden, komt het niet als een verrassing dat ze regelmatig kunstlicht nodig hebben. Voor al deze situaties met weinig licht hebben we bij Angling Direct een grote collectie hoofdlampen waarmee je altijd je weg weet te vinden langs de kustlijn, ongeacht de omstandigheden.

We hebben hoofdlampen voor elke situatie, dus of je nu op zoek bent naar een sterke lamp waarmee je nacht in dag verandert of een kleiner model waarmee je je weg kunt vinden, wij hebben wat je zoekt. Bij het uitzoeken van je hoofdlamp is het belangrijk te kijken naar het aantal lumen, zodat je een idee krijgt van de helderheid van het licht, en naar de kleuropties van de lichtstraal. Veel exemplaren hebben wit licht, maar voor nachtvissen kan een rood licht ervoor zorgen dat je de vissen niet wegjaagt.

We hebben producten van enkele van de meest bekende namen in de visverlichting, waaronder Petzl, LED Lenser en ons eigen merk Advanta. Het team van Advanta heeft hard gewerkt om een gespecialiseerde collectie op de markt te brengen, waardoor je kunt blijven vissen, ongeacht de hoeveelheid licht.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To top