Waders & Laarzen

Als zeevissers weten we dat je langs de Nederlandse kust meer dan genoeg keus in visstekken hebt. We willen er ook voor zorgen dat je meer dan genoeg keus in vislaarzen en waadpakken hebt. Het team bij Angling Direct heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat al onze laarzen en waadpakken niet alleen van topkwaliteit zijn, maar dat we ook een uitgebreid assortiment hebben.

In onze collectie vind je alles wat je nodig hebt, van reservevoeringen voor je laarzen tot borstwaadpakken. Of je op zoek bent naar een paar stevige veterlaarzen die je warm houden in de kou, of een waadpak met veel profiel op de zolen voor extra grip op onbekend terrein, wij hebben wat je zoekt.

We hebben alleen producten in huis die dagelijks door leden van ons eigen team gebruikt worden. Daarom vind je bij ons alleen merken waarvan we weten dat ze altijd de beste kwaliteit leveren. Je vindt in onze selectie waadpakken van kledingspecialisten als Vass, Daiwa, en Skee-Tex, de koudwaterspecialisten. Deze merken hebben allemaal veel kennis van wat nodig is voor topprestaties onder alle omstandigheden — met al hun producten blijf je gegarandeerd warm en droog.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To top