Aas Boxen

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Het hebben van een goede visaas container is essentieel als het gaat om georganiseerd te blijven aan de oever, vooral voor een viswedstrijd. Er zijn duizenden opties voor de visser om aas op te slaan en te vervoeren - van een oude afwasemmer tot een emmer achter in de garage - voor de serieuze sportvisser is een aasdoos van goede kwaliteit de enige manier om te gaan.

Waar moet ik op letten voor een aasdoos voor witvis en wedstrijdvissen?

Of je nu een extra pot met deksel nodig hebt om vloeistoffen en pop-ups in te bewaren, een emmer met deksel voor je grondvoer, pellets en maden, of een doos met compartimenten voor een variëteit aan aas, wij hebben een aasdoos die aan je wensen voldoet. Verschillende van onze aasdozen zijn diepvriesbestendig, zodat je je aas vers kunt houden, zelfs als je niet in de buurt van het water bent. Aasboxen en -bakken met geventileerde deksels zijn essentieel om het aas levend en vers te houden. Veel van onze topmerken hebben geventileerde deksels.

De beste merken voor het vers houden van je aas zijn Drennan, Preston, Greys en Lemco. Je kunt het hele aas-opslag assortiment hier bekijken. Vergeet niet om ook ons assortiment visbagage te bekijken, waar we koelboxen hebben om aasbakken vol met aas koud te houden!

To top